คณะมนุษยศาสตร์และการจัดการการท่องเที่ยว — Programs

Culinary Arts and Restaurant Service Management

คณะมนุษยศาสตร์และการจัดการการท่องเที่ยว — สาขาวิชา — ศิลปะการประกอบอาหารและการจัดการการบริการธุรกิจร้านอาหาร — วิชาที่น่าสนใจ
วิชาที่น่าสนใจ
Major Requirement

CRM 104 Principle of Food Preparation
CRM 201 Basic Food Production Knowledge
CRM 204 Principle of Thai Culinary Arts
CRM 205 Introduction to Asian Cuisine
CRM 208 The essence of entrepreneurship
CRM 209 Practicum in food and beverage start up creation

Track 1 Thai Cuisine

CTF101 Thai Snacks
CTF102 Thai Regional Culinary Arts
CTF103 The Art of Thai Dessert
CTF104 Authentic Thai Dessert
CTF105 Thai Royal Cuisine
CTF106 Food Carving
CTF107 Food Carving ll

Track 2 F&B Business

FBB101 Banquet and Catering Business Management
FBB102 Food Product Design and Development
FBB103 Restaurant Business Management
FBB104 Strategic Digital Marketing for Food Business
FBB105 Food Business Branding Management
FBB106 Food Business Service System Design
FBB107 Independent Studies in Food Service Business

Track 3 International Cuisine

CIF 101 Chinese Cuisine
CIF 102 Vietnamese Cuisine
CIF 103 Korean Cuisine
CIF 104 Japanese Cuisine
CIF 105 Indian Cuisine
CIF 106 Halal Food
CIF 107 Western Cuisine
CIF 108 Bakery
การสมัครเรียน
คณะมนุษยศาสตร์และการจัดการการท่องเที่ยว